Uni.-Prof. Dr. Holger Zorn
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8383-8196 Researcher ID: I-5650-2012 |
Projekte als Projektleitung
- HyMycoMeat, TP D - Hybride Mykoprotein-Fleischprodukte für eine nachhaltige und gesunde Ernährung
01.06.2024 - 31.05.2027
Bundesministerium für Landwirtschaft, Ernährung und Heimat, ehemals Bundesministerium für Ernährung und Landwirtschaft (BMLEH, BMEL) - LacOat4Fungi TP B - Innovationsraum: NewFoodSystems - LacOat4Fungi – Umsetzungsphase
01.11.2023 - 31.12.2025
Bundesministerium für Forschung, Technologie und Raumfahrt, ehemals: Bundesministerium für Bildung und Forschung (BMFTR, BMBF) - NewFoodSystems: Grassessentials - Biotechnologische Gewinnung natürlicher Aromen aus Gräsern / kommunalem Grünschnitt
01.09.2023 - 31.12.2025
Bundesministerium für Forschung, Technologie und Raumfahrt, ehemals: Bundesministerium für Bildung und Forschung (BMFTR, BMBF) - Vergleichende Charakterisierung und toxikologische Evaluierung submers und emers kultivierter Speisepilzmycelien versus korrespondierender Fruchtkörper als nachhaltig produzierte Lebensmittel der Zukunft
01.02.2023 - 31.01.2026
Adalbert-Raps-Stiftung () - RUBIN - MaltFunghiProtein VP1 Malt2Funghi TP3 - Fermentation von Biertrebern durch Basidiomyceten zu hochwertigen Pilzproteinen
01.01.2022 - 31.03.2025
Bundesministerium für Forschung, Technologie und Raumfahrt, ehemals: Bundesministerium für Bildung und Forschung (BMFTR, BMBF)
Projekte als Co-Investigator oder weiteres Projektmitglied
- Quantifizierung der Methanquellen und Senken im System Pflanze-Boden
01.06.2015 - 31.05.2017
Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG)
- Safety evaluation of the food enzyme glucan 1,4-α-glucosidase from the non-genetically modified Aspergillus niger strain NZYM-BO (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme glucan-1,4-α-glucosidase from the non-genetically modified Rhizopus delemar strain CU634-1775 (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme glucan-1,4-α-maltohydrolase from the genetically modified Bacillus subtilis strain AR-453 (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme glucan 1,4-α-maltohydrolase from the genetically modified Bacillus subtilis strain AR-513 (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme glucan 1,4-α-maltohydrolase from the genetically modified Bacillus subtilis strain MAMDSM (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme glucose oxidase from the genetically modified Saccharomyces cerevisiae strain LALL-GO (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme inulinase from the genetically modified Aspergillus oryzae strain MUCL 44346 (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme leucyl aminopeptidase from non-genetically modified Aspergillus oryzae strain NZYM-EX (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme lysozyme from hens' eggs (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme pectinesterase from the genetically modified Aspergillus niger strain PME (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme pectinesterase from the genetically modified Aspergillus oryzae strain AR-962 (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme pectinesterase from the genetically modified Trichoderma reesei strain RF6201 (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme peroxidase from the genetically modified Aspergillus niger strain MOX (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme phospholipase A1 from the genetically modified Aspergillus oryzae strain NZYM-PP (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme phospholipase A2 from the genetically modified Aspergillus niger strain PLA (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel