Uni.-Prof. Dr. Holger Zorn
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8383-8196 Researcher ID: I-5650-2012 |
Projekte als Projektleitung
- HyMycoMeat, TP D - Hybride Mykoprotein-Fleischprodukte für eine nachhaltige und gesunde Ernährung
01.06.2024 - 31.05.2027
Bundesministerium für Landwirtschaft, Ernährung und Heimat, ehemals Bundesministerium für Ernährung und Landwirtschaft (BMLEH, BMEL) - LacOat4Fungi TP B - Innovationsraum: NewFoodSystems - LacOat4Fungi – Umsetzungsphase
01.11.2023 - 31.12.2025
Bundesministerium für Forschung, Technologie und Raumfahrt, ehemals: Bundesministerium für Bildung und Forschung (BMFTR, BMBF) - NewFoodSystems: Grassessentials - Biotechnologische Gewinnung natürlicher Aromen aus Gräsern / kommunalem Grünschnitt
01.09.2023 - 31.12.2025
Bundesministerium für Forschung, Technologie und Raumfahrt, ehemals: Bundesministerium für Bildung und Forschung (BMFTR, BMBF) - Vergleichende Charakterisierung und toxikologische Evaluierung submers und emers kultivierter Speisepilzmycelien versus korrespondierender Fruchtkörper als nachhaltig produzierte Lebensmittel der Zukunft
01.02.2023 - 31.01.2026
Adalbert-Raps-Stiftung () - RUBIN - MaltFunghiProtein VP1 Malt2Funghi TP3 - Fermentation von Biertrebern durch Basidiomyceten zu hochwertigen Pilzproteinen
01.01.2022 - 31.03.2025
Bundesministerium für Forschung, Technologie und Raumfahrt, ehemals: Bundesministerium für Bildung und Forschung (BMFTR, BMBF)
Projekte als Co-Investigator oder weiteres Projektmitglied
- Quantifizierung der Methanquellen und Senken im System Pflanze-Boden
01.06.2015 - 31.05.2017
Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG)
- Safety evaluation of a food enzyme containing trypsin and chymotrypsin from porcine pancreas (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of a food enzyme containing trypsin, chymotrypsin, elastase and carboxypeptidase from porcine pancreas (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of a food enzyme with glucan 1,4-α-glucosidase and α-amylase activities from the genetically modified Aspergillus niger strain NZYM-BX (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of food enzyme trypsin from porcine pancreas (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme alpha-amylase from the genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM-KE (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme alternansucrase from Leuconostoc citreum strain NRRL B-30894 (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme catalase from the genetically modified Aspergillus niger strain DP-Azw58 (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme cellulase from the non‐genetically modified Penicillium funiculosum strain DP‐Lzc35 (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme containing chymosin and pepsin from the abomasum of calves and cows (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme containing chymosin and pepsin from the abomasum of suckling lambs and goats (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme D-psicose 3-epimerase from the genetically modified Corynebacterium glutamicum strain FIS002 (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme d‐psicose 3‐epimerase from the genetically modified Escherichia coli strain K‐12 W3110 (pWKLP) (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme endo‐1,3(4)‐β‐glucanase from the genetically modified Bacillus subtilis strain DP‐Ezm28 (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme endo‐1,4‐β‐xylanase from the genetically modified Bacillus subtilis strain DP‐Ezd31 (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme maltogenic α-amylase from the genetically modified Bacillus subtilis strain ROM (2021)
- EFSA Journal
Journalartikel