Sammelbandbeitrag

Biotechnology Solutions to Flavour Production


AutorenlisteBerger, RG; Kirngs, U; Zorn, H

Erschienen inState of the art in flavour chemistry and biology

HerausgeberlisteHofmann, Thomas

Jahr der Veröffentlichung2005

Seiten223-233

ISBN978-3-00-015809-4



Autoren/Herausgeber




Zitierstile

Harvard-ZitierstilBerger, R., Kirngs, U. and Zorn, H. (2005) Biotechnology Solutions to Flavour Production, in Hofmann, T. (ed.) State of the art in flavour chemistry and biology. Garching: Dt. Forschungsanst. für Lebensmittelchemie, pp. 223-233

APA-ZitierstilBerger, R., Kirngs, U., & Zorn, H. (2005). Biotechnology Solutions to Flavour Production. In Hofmann, T. (Ed.), State of the art in flavour chemistry and biology (pp. 223-233). Dt. Forschungsanst. für Lebensmittelchemie.


Zuletzt aktualisiert 2025-21-05 um 15:01