Sammelbandbeitrag
Biotechnology Solutions to Flavour Production
Autorenliste: Berger, RG; Kirngs, U; Zorn, H
Erschienen in: State of the art in flavour chemistry and biology
Herausgeberliste: Hofmann, Thomas
Jahr der Veröffentlichung: 2005
Seiten: 223-233
ISBN: 978-3-00-015809-4
Zitierstile
Harvard-Zitierstil: Berger, R., Kirngs, U. and Zorn, H. (2005) Biotechnology Solutions to Flavour Production, in Hofmann, T. (ed.) State of the art in flavour chemistry and biology. Garching: Dt. Forschungsanst. für Lebensmittelchemie, pp. 223-233
APA-Zitierstil: Berger, R., Kirngs, U., & Zorn, H. (2005). Biotechnology Solutions to Flavour Production. In Hofmann, T. (Ed.), State of the art in flavour chemistry and biology (pp. 223-233). Dt. Forschungsanst. für Lebensmittelchemie.