Journalartikel
PROTEIN FORTIFICATION OF VEGETABLE FOOD WITH WHEY-PROTEIN CONCENTRATES
Autorenliste: RENNER, E; DEBRESSANELLO, MCB; BACCHETTA, R; CASTELAO, E; GONZALEZ, R; SANCHEZ, H
Jahr der Veröffentlichung: 1982
Seiten: 615-623
Zeitschrift: Lait
Bandnummer: 62
Heftnummer: 617-
ISSN: 0023-7302
Open Access Status: Green
Verlag: Elsevier Science B.V., Amsterdam.
Zitierstile
Harvard-Zitierstil: RENNER, E., DEBRESSANELLO, M., BACCHETTA, R., CASTELAO, E., GONZALEZ, R. and SANCHEZ, H. (1982) PROTEIN FORTIFICATION OF VEGETABLE FOOD WITH WHEY-PROTEIN CONCENTRATES, Lait, 62(617-), pp. 615-623
APA-Zitierstil: RENNER, E., DEBRESSANELLO, M., BACCHETTA, R., CASTELAO, E., GONZALEZ, R., & SANCHEZ, H. (1982). PROTEIN FORTIFICATION OF VEGETABLE FOOD WITH WHEY-PROTEIN CONCENTRATES. Lait. 62(617-), 615-623.