Journalartikel

Amino phases for derivatization of sucralose in milk-based confection


AutorenlisteMorlock, G; Prabha, S

Jahr der Veröffentlichung2005

Seiten14-15

ZeitschriftCAMAG bibliography service

Bandnummer94

URLhttps://www.uni-giessen.de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/pdfs/CBS94%20March%202005%20E.pdf

VerlagCAMAG Chemie-Erzeugnisse & Adsorptionstechnik AG



Zitierstile

Harvard-ZitierstilMorlock, G. and Prabha, S. (2005) Amino phases for derivatization of sucralose in milk-based confection, CAMAG bibliography service, 94, pp. 14-15. https://www.uni-giessen.de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/pdfs/CBS94%20March%202005%20E.pdf

APA-ZitierstilMorlock, G., & Prabha, S. (2005). Amino phases for derivatization of sucralose in milk-based confection. CAMAG bibliography service. 94, 14-15. https://www.uni-giessen.de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/pdfs/CBS94%20March%202005%20E.pdf


Zuletzt aktualisiert 2025-21-05 um 16:04