Journalartikel
Autorenliste: Morlock, G; Prabha, S
Jahr der Veröffentlichung: 2005
Seiten: 14-15
Zeitschrift: CAMAG bibliography service
Bandnummer: 94
Verlag: CAMAG Chemie-Erzeugnisse & Adsorptionstechnik AG
Zitierstile
Harvard-Zitierstil: Morlock, G. and Prabha, S. (2005) Amino phases for derivatization of sucralose in milk-based confection, CAMAG bibliography service, 94, pp. 14-15. https://www.uni-giessen.de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/pdfs/CBS94%20March%202005%20E.pdf
APA-Zitierstil: Morlock, G., & Prabha, S. (2005). Amino phases for derivatization of sucralose in milk-based confection. CAMAG bibliography service. 94, 14-15. https://www.uni-giessen.de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/pdfs/CBS94%20March%202005%20E.pdf