Meeting Abstract

Effect-directed analysis of bioactive constituents of German propolis samples : (Deutscher Lebensmittelchemikertag 2014 in Gießen)


AutorenlisteHage, S.; Morlock, G.

Jahr der Veröffentlichung2015

Seiten36-36

ZeitschriftLebensmittelchemie

Bandnummer69

Heftnummer2

DOI Linkhttps://doi.org/10.1002/lemi.201590011

VerlagWiley



Zitierstile

Harvard-ZitierstilHage, S. and Morlock, G. (2015) Effect-directed analysis of bioactive constituents of German propolis samples : (Deutscher Lebensmittelchemikertag 2014 in Gießen), Lebensmittelchemie, 69(2), p. 36. https://doi.org/10.1002/lemi.201590011

APA-ZitierstilHage, S., & Morlock, G. (2015). Effect-directed analysis of bioactive constituents of German propolis samples : (Deutscher Lebensmittelchemikertag 2014 in Gießen). Lebensmittelchemie. 69(2), 36. https://doi.org/10.1002/lemi.201590011


Zuletzt aktualisiert 2025-21-05 um 16:04