Meeting Abstract
Effect-directed analysis of bioactive constituents of German propolis samples : (Deutscher Lebensmittelchemikertag 2014 in Gießen)
Autorenliste: Hage, S.; Morlock, G.
Jahr der Veröffentlichung: 2015
Seiten: 36-36
Zeitschrift: Lebensmittelchemie
Bandnummer: 69
Heftnummer: 2
DOI Link: https://doi.org/10.1002/lemi.201590011
Verlag: Wiley
Zitierstile
Harvard-Zitierstil: Hage, S. and Morlock, G. (2015) Effect-directed analysis of bioactive constituents of German propolis samples : (Deutscher Lebensmittelchemikertag 2014 in Gießen), Lebensmittelchemie, 69(2), p. 36. https://doi.org/10.1002/lemi.201590011
APA-Zitierstil: Hage, S., & Morlock, G. (2015). Effect-directed analysis of bioactive constituents of German propolis samples : (Deutscher Lebensmittelchemikertag 2014 in Gießen). Lebensmittelchemie. 69(2), 36. https://doi.org/10.1002/lemi.201590011