Meeting Abstract

Effect of L-carnitine supplementation of sows on L- carntine status, suckling behaviour and body weight gains of piglets during the suckling period



Authors listBirkenfeld, C.; Kluge, H.; Eder, K.

Appeared inGesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts) und Workshop-Beiträge der Tagung der 60. Tagung

Editor listMartens, Holger

Publication year2006

Pages48-48

ISBN978-3-7690-4099-9

Conference60. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie

Title of seriesProceedings of the Society of Nutrition Physiology

Number in series15



Citation Styles

Harvard Citation styleBirkenfeld, C., Kluge, H. and Eder, K. (2006) Effect of L-carnitine supplementation of sows on L- carntine status, suckling behaviour and body weight gains of piglets during the suckling period
, in Martens, H. (ed.) Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts) und Workshop-Beiträge der Tagung der 60. Tagung. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 48


APA Citation styleBirkenfeld, C., Kluge, H., & Eder, K. (2006). Effect of L-carnitine supplementation of sows on L- carntine status, suckling behaviour and body weight gains of piglets during the suckling period
. In Martens, H. (Ed.), Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts) und Workshop-Beiträge der Tagung der 60. Tagung. (pp. 48). DLG-Verlag.


Last updated on 2025-21-05 at 16:06