Meeting Abstract

Dietary lysine concentration influences plasma and tissue carnitine concentrations in piglets


Authors listFischer, M.; Hirche, F.; Kluge, H.; Eder, K.

Appeared inBerichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie, 62. Tagung

Publication year2008

Pages145-145

ISBN978-3-7690-4101-9

Conference62. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie

Title of seriesProceedings of the Society of Nutrition Physiology

Number in series17



Citation Styles

Harvard Citation styleFischer, M., Hirche, F., Kluge, H. and Eder, K. (2008) Dietary lysine concentration influences plasma and tissue carnitine concentrations in piglets, in Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie, 62. Tagung. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 145

APA Citation styleFischer, M., Hirche, F., Kluge, H., & Eder, K. (2008). Dietary lysine concentration influences plasma and tissue carnitine concentrations in piglets. In Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie, 62. Tagung. (pp. 145). DLG-Verlag.


Last updated on 2025-21-05 at 16:06