Meeting Abstract

Effect of synthetic and native PPARα agonists on expression of genes involved in carnitine homeostasis and tissue and egg carnitine concentrations in laying hens


AutorenlisteRingseis, R.; Shibani, M.; Keller, J.; Hirche, F.; Kluge, H.; König, B.; Stangl, G.I.; Eder, K.

Erschienen inBerichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie, 64. Tagung

Jahr der Veröffentlichung2010

Seiten87-87

ISBN978-3-7690-4103-3

Konferenz64. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie

SerientitelProceedings of the Society of Nutrition Physiology

Serienzählung19



Autoren/Herausgeber




Zitierstile

Harvard-ZitierstilRingseis, R., Shibani, M., Keller, J., Hirche, F., Kluge, H., König, B., et al. (2010) Effect of synthetic and native PPARα agonists on expression of genes involved in carnitine homeostasis and tissue and egg carnitine concentrations in laying hens, in Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie, 64. Tagung. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 87

APA-ZitierstilRingseis, R., Shibani, M., Keller, J., Hirche, F., Kluge, H., König, B., Stangl, G., & Eder, K. (2010). Effect of synthetic and native PPARα agonists on expression of genes involved in carnitine homeostasis and tissue and egg carnitine concentrations in laying hens. In Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie, 64. Tagung. (pp. 87). DLG-Verlag.


Zuletzt aktualisiert 2025-21-05 um 16:06