Meeting Abstract
Authors list: Schlegel, G.; Keimer, B.; Eder, K.
Appeared in: Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie, 66. Tagung
Publication year: 2012
Pages: 106-106
ISBN: 978-3-7690-4105-7
Conference: 66. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie
Title of series: Proceedings of the Society of Nutrition Physiology
Number in series: 21
Citation Styles
Harvard Citation style: Schlegel, G., Keimer, B. and Eder, K. (2012) Influence of addition of chopped straw, chopped hay or chopped alfalfa to concentrates on duration of feed intake and chewing intensity of horses, in Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie, 66. Tagung. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 106
APA Citation style: Schlegel, G., Keimer, B., & Eder, K. (2012). Influence of addition of chopped straw, chopped hay or chopped alfalfa to concentrates on duration of feed intake and chewing intensity of horses. In Berichte der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie, 66. Tagung. (pp. 106). DLG-Verlag.