Meeting Abstract

Inhibition of nuclear factor kappa B (NF-KB) and nuclear factor E2-related factor 2 (Nrf2) in duodenal mucosa of piglets by a grape seed and grape marc meal extract


AutorenlisteGessner, D.K.; Fiesel, A.; Dinges, J.; Ringseis, R.; Wen, G.; Eder, K.

Erschienen in67. Tagung vom 19.-21.03.2013 in Göttingen, Gesellschaft für Ernährungsphysiologie

Jahr der Veröffentlichung2013

Seiten184-184

ISBN978-376-90410-6-4

Konferenz67. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie

SerientitelProceedings of the Society of Nutrition Physiology

Serienzählung22



Autoren/Herausgeber




Zitierstile

Harvard-ZitierstilGessner, D., Fiesel, A., Dinges, J., Ringseis, R., Wen, G. and Eder, K. (2013) Inhibition of nuclear factor kappa B (NF-KB) and nuclear factor E2-related factor 2 (Nrf2) in duodenal mucosa of piglets by a grape seed and grape marc meal extract, in 67. Tagung vom 19.-21.03.2013 in Göttingen, Gesellschaft für Ernährungsphysiologie. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 184

APA-ZitierstilGessner, D., Fiesel, A., Dinges, J., Ringseis, R., Wen, G., & Eder, K. (2013). Inhibition of nuclear factor kappa B (NF-KB) and nuclear factor E2-related factor 2 (Nrf2) in duodenal mucosa of piglets by a grape seed and grape marc meal extract. In 67. Tagung vom 19.-21.03.2013 in Göttingen, Gesellschaft für Ernährungsphysiologie. (pp. 184). DLG-Verlag.


Zuletzt aktualisiert 2025-21-05 um 16:06