Meeting Abstract
Autorenliste: Zeitz, J.; Most, E.; Eder, K.
Erschienen in: 69th conference 10th - 12th March 2015 in Göttingen, Society of Nutrition Physiology
Jahr der Veröffentlichung: 2015
Seiten: 127-127
ISBN: 978-3-7690-4108-8
URL: https://gfe-frankfurt.de/wp-content/uploads/2023/05/proceedings_2015_gesamt.pdf
Konferenz: 69. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie
Serientitel: Proceedings of the Society of Nutrition Physiology
Serienzählung: 24
Zitierstile
Harvard-Zitierstil: Zeitz, J., Most, E. and Eder, K. (2015) Effect of conjugated linoleic acid on concentrations of fatsoluble vitamins in milk of lactating ewes, in 69th conference 10th - 12th March 2015 in Göttingen, Society of Nutrition Physiology. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 127. https://gfe-frankfurt.de/wp-content/uploads/2023/05/proceedings_2015_gesamt.pdf
APA-Zitierstil: Zeitz, J., Most, E., & Eder, K. (2015). Effect of conjugated linoleic acid on concentrations of fatsoluble vitamins in milk of lactating ewes. In 69th conference 10th - 12th March 2015 in Göttingen, Society of Nutrition Physiology. (pp. 127). DLG-Verlag. https://gfe-frankfurt.de/wp-content/uploads/2023/05/proceedings_2015_gesamt.pdf