Conference paper
Authors list: Slomma, N.; Becker, K.; Eder, K.
Appeared in: Vitamine und Zusatzstoffe in der Ernährung von Mensch und Tier: 9. Symposium
Editor list: Schubert, R.; Flachowsky, G.; Jahreis, G.; Bitsch, R.
Publication year: 2003
Pages: 246-251
ISBN: 978-3-933140-85-2
URL: https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:gbv:253-200907-zi031985-8
Conference: 9. Symposium Vitamine und Zusatzstoffe in der Ernährung von Mensch und Tier
Citation Styles
Harvard Citation style: Slomma, N., Becker, K. and Eder, K. (2003) The effect of dietary comjugated linoleic acids on desaturation of α-linolenic acid and the formation of eicosanoids in rats fed a diet containing linseed oil, in Schubert, R., Flachowsky, G., Jahreis, G. and Bitsch, R. (eds.) Vitamine und Zusatzstoffe in der Ernährung von Mensch und Tier: 9. Symposium. Braunschweig: FAL. pp. 246-251. https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:gbv:253-200907-zi031985-8
APA Citation style: Slomma, N., Becker, K., & Eder, K. (2003). The effect of dietary comjugated linoleic acids on desaturation of α-linolenic acid and the formation of eicosanoids in rats fed a diet containing linseed oil. In Schubert, R., Flachowsky, G., Jahreis, G., & Bitsch, R. (Eds.), Vitamine und Zusatzstoffe in der Ernährung von Mensch und Tier: 9. Symposium. (pp. 246-251). FAL. https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:gbv:253-200907-zi031985-8