Conference paper

The effect of dietary comjugated linoleic acids on desaturation of α-linolenic acid and the formation of eicosanoids in rats fed a diet containing linseed oil


Authors listSlomma, N.; Becker, K.; Eder, K.

Appeared inVitamine und Zusatzstoffe in der Ernährung von Mensch und Tier: 9. Symposium

Editor listSchubert, R.; Flachowsky, G.; Jahreis, G.; Bitsch, R.

Publication year2003

Pages246-251

ISBN978-3-933140-85-2

URLhttps://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:gbv:253-200907-zi031985-8

Conference9. Symposium Vitamine und Zusatzstoffe in der Ernährung von Mensch und Tier



Citation Styles

Harvard Citation styleSlomma, N., Becker, K. and Eder, K. (2003) The effect of dietary comjugated linoleic acids on desaturation of α-linolenic acid and the formation of eicosanoids in rats fed a diet containing linseed oil, in Schubert, R., Flachowsky, G., Jahreis, G. and Bitsch, R. (eds.) Vitamine und Zusatzstoffe in der Ernährung von Mensch und Tier: 9. Symposium. Braunschweig: FAL. pp. 246-251. https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:gbv:253-200907-zi031985-8

APA Citation styleSlomma, N., Becker, K., & Eder, K. (2003). The effect of dietary comjugated linoleic acids on desaturation of α-linolenic acid and the formation of eicosanoids in rats fed a diet containing linseed oil. In Schubert, R., Flachowsky, G., Jahreis, G., & Bitsch, R. (Eds.), Vitamine und Zusatzstoffe in der Ernährung von Mensch und Tier: 9. Symposium. (pp. 246-251). FAL. https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:gbv:253-200907-zi031985-8


Last updated on 2025-21-05 at 16:06