Meeting Abstract
Alkene cleavage activity of Pleurotus sapidus to obtain natural flavors
Autorenliste: Krahe, NK; Omarini, AB; Zorn, H; Berger, RG
Jahr der Veröffentlichung: 2020
Seiten: 1338-1339
Zeitschrift: Chemie Ingenieur Technik
Bandnummer: 92
Heftnummer: 9
DOI Link: https://doi.org/10.1002/cite.202055129
Verlag: Wiley
Zitierstile
Harvard-Zitierstil: Krahe, N., Omarini, A., Zorn, H. and Berger, R. (2020) Alkene cleavage activity of Pleurotus sapidus to obtain natural flavors, Chemie Ingenieur Technik, 92(9), pp. 1338-1339. https://doi.org/10.1002/cite.202055129
APA-Zitierstil: Krahe, N., Omarini, A., Zorn, H., & Berger, R. (2020). Alkene cleavage activity of Pleurotus sapidus to obtain natural flavors. Chemie Ingenieur Technik. 92(9), 1338-1339. https://doi.org/10.1002/cite.202055129