Professur für Versorgungs- und Verbrauchsforschung
Präsidium der Justus-Liebig-Universität Gießen » Fachbereiche » Fachbereich 09 - Agrarwissenschaften, Ökotrophologie und Umweltmanagement » Dekanat Fachbereich 09 - Agrarwissenschaften, Ökotrophologie und Umweltmanagement » Institut für Verbraucherforschung, Kommunikation und Ernährungssoziologie
Type of organisation: Professorship
Projects
- DARWIN - Transition to safe & sustainable food systems through new & innovative detection methods & digital solutions for plant-based products derived from new genomic techniques, under a co-creation approach
01/01/2024 - 30/06/2027
European Union (EU) - PLANEAT - Food systems transformation towards healthy and sustainable dietary behaviour
01/09/2022 - 31/08/2026
European Union (EU)
Publications
- En temperaturmåling på CSR arbejdet i de danske virksomheder (2011)
Hockerts, K.; Pedersen, E.R.G.; Gwozdz, W.; et al. - Socio-Economic Status and Food Consumption Frequencies in European Children: Idefics Study (2011)
Fernández-Alvira, J.; Hebestreit, A.; Moratidou, T.; et al. - Ageing, Health and Life Satisfaction of the Oldest Old: An Analysis for Germany (2010)
Gwozdz, W; Sousa-Poza, A