Professur für Pflanzenernährung
Präsidium der Justus-Liebig-Universität Gießen » Fachbereiche » Fachbereich 09 - Agrarwissenschaften, Ökotrophologie und Umweltmanagement » Dekanat Fachbereich 09 - Agrarwissenschaften, Ökotrophologie und Umweltmanagement » Institut für Pflanzenernährung
Organisationstyp: Professur
Projekte
- Effect of various treatments on maize yield
01.04.2022 - 30.09.2022
Sygenta Agro GmbH - Effect of various treatments on maize yield
19.03.2020 - 31.12.2020
Sygenta Agro GmbH - Effect of various treatments on maize yield
01.05.2019 - 31.12.2019
Sygenta Agro GmbH - Syngenta 8 - Effect of various treatments on maize yield
01.06.2018 - 31.12.2018
Sygenta Agro GmbH - ATPase-Aktivität in Mais
01.12.2017 - 31.12.2020
Sygenta Agro GmbH
Publikationen
- Ambivalence of the influence of nitrogen supply on o-aminoacetophenone in 'Riesling' wine (2007)
Linsenmeier, A; Rauhut, D; Kürbel, H; et al. - Amelioration and nutrient management strategies for sodic and alkali soils (2007)
Qadir, M; Schubert, S; Badia, D; et al. - Salt resistance is determined by osmotic adjustment and abscisic acid in newly developed maize hybrids in the first phase of salt stress (2007)
De Costa, W; Zörb, C; Hartung, W; et al. - Untypical ageing off-flavour and masking effects due to long-term nitrogen fertilization (2007)
Linsenmeier, A; Rauhut, D; Löhnertz, O; et al. - Amelioration strategies for salinity-induced land degradation (2006)
Qadir, M.; Schubert, S.; Noble, A.D.; et al. - Einfluss unterschiedlicher Stickstoffversorgung auf Aromastoffgehalte und Aromaqualität von Weinen der Sorte ’Riesling’ (2006)
Linsenmeier, A.; Rauhut, D.; Diehl, H.; et al. - Sodicity-induced land degradation and its sustainable management: Problems and prospects (2006)
Qadir, M; Noble, AD; Schubert, S; et al. - Soil-pH dynamics after incorporation of fresh and oven-dried plant shoot materials of faba bean and wheat (2006)
Yan, F; Hütsch, BW; Schubert, S