Uni.-Prof. Dr. Holger Zorn
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8383-8196 Researcher ID: I-5650-2012 |
Projekte als Projektleitung
- HyMycoMeat, TP D - Hybride Mykoprotein-Fleischprodukte für eine nachhaltige und gesunde Ernährung
01.06.2024 - 31.05.2027
Bundesministerium für Landwirtschaft, Ernährung und Heimat, ehemals Bundesministerium für Ernährung und Landwirtschaft (BMLEH, BMEL) - LacOat4Fungi TP B - Innovationsraum: NewFoodSystems - LacOat4Fungi – Umsetzungsphase
01.11.2023 - 31.12.2025
Bundesministerium für Forschung, Technologie und Raumfahrt, ehemals: Bundesministerium für Bildung und Forschung (BMFTR, BMBF) - NewFoodSystems: Grassessentials - Biotechnologische Gewinnung natürlicher Aromen aus Gräsern / kommunalem Grünschnitt
01.09.2023 - 31.12.2025
Bundesministerium für Forschung, Technologie und Raumfahrt, ehemals: Bundesministerium für Bildung und Forschung (BMFTR, BMBF) - Vergleichende Charakterisierung und toxikologische Evaluierung submers und emers kultivierter Speisepilzmycelien versus korrespondierender Fruchtkörper als nachhaltig produzierte Lebensmittel der Zukunft
01.02.2023 - 31.01.2026
Adalbert-Raps-Stiftung () - RUBIN - MaltFunghiProtein VP1 Malt2Funghi TP3 - Fermentation von Biertrebern durch Basidiomyceten zu hochwertigen Pilzproteinen
01.01.2022 - 31.03.2025
Bundesministerium für Forschung, Technologie und Raumfahrt, ehemals: Bundesministerium für Bildung und Forschung (BMFTR, BMBF)
Projekte als Co-Investigator oder weiteres Projektmitglied
- Quantifizierung der Methanquellen und Senken im System Pflanze-Boden
01.06.2015 - 31.05.2017
Deutsche Forschungsgemeinschaft (DFG)
- Safety evaluation of the food enzyme phospholipase A2 from the genetically modified Streptomyces violaceoruber strain AS-10 (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme rennet containing chymosin and pepsin A from the abomasum of calves and cows (2023)
- EFSA JournalEFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme rennet containing chymosin and pepsin A from the abomasum of suckling calves, goats and lambs (2023)2023)
- EFSA JournalEFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme ribonuclease P from the non-genetically modified Penicillium citrinum strain AE-RP-4 (2023)2023)
- EFSA JournalEFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme subtilisin from the non-genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM-CX (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme subtilisin from the non-genetically modified Bacillus paralicheniformis strain DP-Dzx96 (2023)
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme subtilisin from the non-genetically modified Bacillus paralicheniformis strain LMG S-30155 (
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from non-genetically modified Limtongozyma cylindracea strain MS-5-OF (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from the genetically modified Aspergillus luchuensis strain FL105SC
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from the genetically modified Aspergillus luchuensis strain FL108SC (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from the genetically modified Saccharomyces cerevisiae strain LALL-LI (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from the non-genetically modified Aspergillus luchuensis strain AE-L (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from the non-genetically modified Burkholderia stagnalis strain PL266-QLM (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from the non-genetically modified Mucor circinelloides strain AE-LMH (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel - Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from the non-genetically modified Rhizopus arrhizus strain AE-N (2023)
- EFSA Journal
Journalartikel