Konferenzpaper
Autorenliste: Zelena, K; Hardebusch, B; Hülsdau, B; Berger, RG; Zorn, H
Erschienen in: Expression of multidisciplinary flavour science. Proceedings of the 12th Weurman Symposium
Herausgeberliste: Blank, I; Wüst, M; Yeretzian, C
Jahr der Veröffentlichung: 2010
Seiten: 336-339
ISBN: 978-3-905745-19-1
URL: https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5237
Konferenz: 12th Weurman Symposium
Zitierstile
Harvard-Zitierstil: Zelena, K., Hardebusch, B., Hülsdau, B., Berger, R. and Zorn, H. (2010) Generation of norisoprenoid flavours from carotenoids by fungal peroxidases, in Blank, I., Wüst, M. and Yeretzian, C. (eds.) Expression of multidisciplinary flavour science. Proceedings of the 12th Weurman Symposium. Winterthur: Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. pp. 336-339. https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5237
APA-Zitierstil: Zelena, K., Hardebusch, B., Hülsdau, B., Berger, R., & Zorn, H. (2010). Generation of norisoprenoid flavours from carotenoids by fungal peroxidases. In Blank, I., Wüst, M., & Yeretzian, C. (Eds.), Expression of multidisciplinary flavour science. Proceedings of the 12th Weurman Symposium. (pp. 336-339). Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5237