Konferenzpaper

Generation of norisoprenoid flavours from carotenoids by fungal peroxidases


AutorenlisteZelena, K; Hardebusch, B; Hülsdau, B; Berger, RG; Zorn, H

Erschienen inExpression of multidisciplinary flavour science. Proceedings of the 12th Weurman Symposium

HerausgeberlisteBlank, I; Wüst, M; Yeretzian, C

Jahr der Veröffentlichung2010

Seiten336-339

ISBN978-3-905745-19-1

URLhttps://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5237

Konferenz12th Weurman Symposium



Autoren/Herausgeber




Zitierstile

Harvard-ZitierstilZelena, K., Hardebusch, B., Hülsdau, B., Berger, R. and Zorn, H. (2010) Generation of norisoprenoid flavours from carotenoids by fungal peroxidases, in Blank, I., Wüst, M. and Yeretzian, C. (eds.) Expression of multidisciplinary flavour science. Proceedings of the 12th Weurman Symposium. Winterthur: Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. pp. 336-339. https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5237

APA-ZitierstilZelena, K., Hardebusch, B., Hülsdau, B., Berger, R., & Zorn, H. (2010). Generation of norisoprenoid flavours from carotenoids by fungal peroxidases. In Blank, I., Wüst, M., & Yeretzian, C. (Eds.), Expression of multidisciplinary flavour science. Proceedings of the 12th Weurman Symposium. (pp. 336-339). Zürcher Hochschule für Angewandte Wissenschaften. https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/5237


Zuletzt aktualisiert 2025-21-05 um 13:47