Journalartikel

Book review of Bruce G. Hammod: Food safety of proteins in agricultural biotechnology. Boca Raton: CRC Press 2007. 320 Seiten


AutorenlisteZorn, H

Jahr der Veröffentlichung2009

Seiten675-675

ZeitschriftMolecular Nutrition & Food Research

Bandnummer53

Heftnummer5

DOI Linkhttps://doi.org/10.1002/mnfr.200990013

VerlagWiley



Autoren/Herausgeber




Zitierstile

Harvard-ZitierstilZorn, H. (2009) Book review of Bruce G. Hammod: Food safety of proteins in agricultural biotechnology. Boca Raton: CRC Press 2007. 320 Seiten, Molecular Nutrition & Food Research, 53(5), p. 675. https://doi.org/10.1002/mnfr.200990013

APA-ZitierstilZorn, H. (2009). Book review of Bruce G. Hammod: Food safety of proteins in agricultural biotechnology. Boca Raton: CRC Press 2007. 320 Seiten. Molecular Nutrition & Food Research. 53(5), 675. https://doi.org/10.1002/mnfr.200990013


Zuletzt aktualisiert 2025-21-05 um 13:47