Journalartikel
Book review of Bruce G. Hammod: Food safety of proteins in agricultural biotechnology. Boca Raton: CRC Press 2007. 320 Seiten
Autorenliste: Zorn, H
Jahr der Veröffentlichung: 2009
Seiten: 675-675
Zeitschrift: Molecular Nutrition & Food Research
Bandnummer: 53
Heftnummer: 5
DOI Link: https://doi.org/10.1002/mnfr.200990013
Verlag: Wiley
Zitierstile
Harvard-Zitierstil: Zorn, H. (2009) Book review of Bruce G. Hammod: Food safety of proteins in agricultural biotechnology. Boca Raton: CRC Press 2007. 320 Seiten, Molecular Nutrition & Food Research, 53(5), p. 675. https://doi.org/10.1002/mnfr.200990013
APA-Zitierstil: Zorn, H. (2009). Book review of Bruce G. Hammod: Food safety of proteins in agricultural biotechnology. Boca Raton: CRC Press 2007. 320 Seiten. Molecular Nutrition & Food Research. 53(5), 675. https://doi.org/10.1002/mnfr.200990013