Conference poster
Authors list: Bosse, AK; Fraatz, MA; Berger, RG; Zorn, H
Publication year: 2011
Pages: 32-33
Journal: Lebensmittelchemie
Volume number: 65
Issue number: 2
DOI Link: https://doi.org/10.1002/lemi.201290041
Conference: 39. Deutscher Lebensmittelchemikertag 2010
Publisher: Wiley
Citation Styles
Harvard Citation style: Bosse, A., Fraatz, M., Berger, R. and Zorn, H. (2011) Biotransformation lignocellulosehaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten [Poster], Lebensmittelchemie, 65(2), pp. 32-33. https://doi.org/10.1002/lemi.201290041
APA Citation style: Bosse, A., Fraatz, M., Berger, R., & Zorn, H. (2011). Biotransformation lignocellulosehaltiger Substrate zu natürlichen Aromastoffen durch Basidiomyceten. Lebensmittelchemie. 65(2), 32-33. https://doi.org/10.1002/lemi.201290041