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Charakterisierung einer neuartigen Oxygenase aus Pleurotus sapidus


Authors listSchmidt, K; Fraatz, MA; Riemer, SJL; Berger, RG; Zorn, H

Publication year2011

Pages32-32

JournalLebensmittelchemie

Volume number65

Issue number2

DOI Linkhttps://doi.org/10.1002/lemi.201290041

Conference39. Deutscher Lebensmittelchemikertag 2010

PublisherWiley



Authors/Editors




Citation Styles

Harvard Citation styleSchmidt, K., Fraatz, M., Riemer, S., Berger, R. and Zorn, H. (2011) Charakterisierung einer neuartigen Oxygenase aus Pleurotus sapidus [Poster], Lebensmittelchemie, 65(2), p. 32. https://doi.org/10.1002/lemi.201290041

APA Citation styleSchmidt, K., Fraatz, M., Riemer, S., Berger, R., & Zorn, H. (2011). Charakterisierung einer neuartigen Oxygenase aus Pleurotus sapidus. Lebensmittelchemie. 65(2), 32. https://doi.org/10.1002/lemi.201290041


Last updated on 2025-21-05 at 13:47