Konferenzpaper

From genes to flavours - a biochemical journey


AutorenlisteZorn, H; Taupp, D; Berger, RG

Erschienen inCongress proceedings, 2nd International Congress on Bioprocesses in Food Industries, ICFB 2006

HerausgeberlistePsarianos, C

Jahr der Veröffentlichung2006

Seiten90-90

Konferenz2nd International Congress on Bioprocesses in Food Industries (ICFB 2006)



Autoren/Herausgeber




Zitierstile

Harvard-ZitierstilZorn, H., Taupp, D. and Berger, R. (2006) From genes to flavours - a biochemical journey, in Psarianos, C. (ed.) Congress proceedings, 2nd International Congress on Bioprocesses in Food Industries, ICFB 2006. Patras. p. 90

APA-ZitierstilZorn, H., Taupp, D., & Berger, R. (2006). From genes to flavours - a biochemical journey. In Psarianos, C. (Ed.), Congress proceedings, 2nd International Congress on Bioprocesses in Food Industries, ICFB 2006. (pp. 90).


Zuletzt aktualisiert 2025-27-08 um 11:41