Sammelbandbeitrag

Solvent-free screening techniques for the online analysis of odor-active compounds by means of HRGC-MS/MS-O


AutorenlisteFraatz, MA; Rost, J; Zorn, H

Erschienen inCurrent topics in flavor chemistry & biology

HerausgeberlisteHofmann, T; Krautwurst, D; Schieberle, P

Jahr der Veröffentlichung2014

Seiten391-394

ISBN978-3-938896-79-2



Autoren/Herausgeber




Zitierstile

Harvard-ZitierstilFraatz, M., Rost, J. and Zorn, H. (2014) Solvent-free screening techniques for the online analysis of odor-active compounds by means of HRGC-MS/MS-O, in Hofmann, T., Krautwurst, D. and Schieberle, P. (eds.) Current topics in flavor chemistry & biology. Freising: Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie, pp. 391-394

APA-ZitierstilFraatz, M., Rost, J., & Zorn, H. (2014). Solvent-free screening techniques for the online analysis of odor-active compounds by means of HRGC-MS/MS-O. In Hofmann, T., Krautwurst, D., & Schieberle, P. (Eds.), Current topics in flavor chemistry & biology (pp. 391-394). Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie.


Zuletzt aktualisiert 2025-21-05 um 15:03