Journal article

Basidiomyceten Kultivierung und Analyse des Volatiloms = Basidiomycetes Cultivation and Analysis of the Volatiloms


Authors listKleofas, V; Rühl, M; Fraatz, MA; Zorn, H

Publication year2016

Pages16-18

JournalDeutsche Lebensmittel-Rundschau

Volume number112

Issue number1

PublisherWissenschaftliche Verlagsgellschaft MBH



Citation Styles

Harvard Citation styleKleofas, V., Rühl, M., Fraatz, M. and Zorn, H. (2016) Basidiomyceten Kultivierung und Analyse des Volatiloms = Basidiomycetes Cultivation and Analysis of the Volatiloms, Deutsche Lebensmittel-Rundschau, 112(1), pp. 16-18

APA Citation styleKleofas, V., Rühl, M., Fraatz, M., & Zorn, H. (2016). Basidiomyceten Kultivierung und Analyse des Volatiloms = Basidiomycetes Cultivation and Analysis of the Volatiloms. Deutsche Lebensmittel-Rundschau. 112(1), 16-18.


Last updated on 2025-21-05 at 15:26