Meeting Abstract

The relevance of PhIP-M1, a bacterial metabolite of the heterocyclic aromatic amine 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]-pyridine (PhIP), in chemically induced colon carcinogenesis : (Deutscher Lebensmittelchemikertag 2012 in Münster)


AutorenlisteNicken, S; Schebb, NH; Breves, G; Hamscher, G; Steinberg, P

Jahr der Veröffentlichung2013

Seiten132-132

ZeitschriftLebensmittelchemie

Bandnummer67

Heftnummer5

DOI Linkhttps://doi.org/10.1002/lemi.201390047

VerlagWiley



Autoren/Herausgeber




Zitierstile

Harvard-ZitierstilNicken, S., Schebb, N., Breves, G., Hamscher, G. and Steinberg, P. (2013) The relevance of PhIP-M1, a bacterial metabolite of the heterocyclic aromatic amine 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]-pyridine (PhIP), in chemically induced colon carcinogenesis : (Deutscher Lebensmittelchemikertag 2012 in Münster), Lebensmittelchemie, 67(5), p. 132. https://doi.org/10.1002/lemi.201390047

APA-ZitierstilNicken, S., Schebb, N., Breves, G., Hamscher, G., & Steinberg, P. (2013). The relevance of PhIP-M1, a bacterial metabolite of the heterocyclic aromatic amine 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]-pyridine (PhIP), in chemically induced colon carcinogenesis : (Deutscher Lebensmittelchemikertag 2012 in Münster). Lebensmittelchemie. 67(5), 132. https://doi.org/10.1002/lemi.201390047


Zuletzt aktualisiert 2025-21-05 um 15:04