Meeting Abstract

Food-intake and nutritional-status in cancer-patients


Authors listKeymling, M; Holm, E; Schlee, P; Schroeder, M; Staedt, U; Kuhn, C; Wörner, W

Publication year1988

Pages9-10

JournalInfusionstherapie

Volume number15

Issue number1

ISSN1019-8466

DOI Linkhttps://doi.org/10.1159/000222248

Conference7. Gemeinsame Jahrestagung, Österreichische Arbeitsgemeinschaft für klinische Ernährung und Deutsche Arbeitsgemeinschaft für künstliche Ernährung

PublisherKarger



Citation Styles

Harvard Citation styleKeymling, M., Holm, E., Schlee, P., Schroeder, M., Staedt, U., Kuhn, C., et al. (1988) Food-intake and nutritional-status in cancer-patients, Infusionstherapie, 15(1), pp. 9-10. https://doi.org/10.1159/000222248

APA Citation styleKeymling, M., Holm, E., Schlee, P., Schroeder, M., Staedt, U., Kuhn, C., & Wörner, W. (1988). Food-intake and nutritional-status in cancer-patients. Infusionstherapie. 15(1), 9-10. https://doi.org/10.1159/000222248


Last updated on 2025-21-05 at 18:31