Meeting Abstract
Authors list: Keymling, M; Holm, E; Schlee, P; Schroeder, M; Staedt, U; Kuhn, C; Wörner, W
Publication year: 1988
Pages: 9-10
Journal: Infusionstherapie
Volume number: 15
Issue number: 1
ISSN: 1019-8466
DOI Link: https://doi.org/10.1159/000222248
Conference: 7. Gemeinsame Jahrestagung, Österreichische Arbeitsgemeinschaft für klinische Ernährung und Deutsche Arbeitsgemeinschaft für künstliche Ernährung
Publisher: Karger
Citation Styles
Harvard Citation style: Keymling, M., Holm, E., Schlee, P., Schroeder, M., Staedt, U., Kuhn, C., et al. (1988) Food-intake and nutritional-status in cancer-patients, Infusionstherapie, 15(1), pp. 9-10. https://doi.org/10.1159/000222248
APA Citation style: Keymling, M., Holm, E., Schlee, P., Schroeder, M., Staedt, U., Kuhn, C., & Wörner, W. (1988). Food-intake and nutritional-status in cancer-patients. Infusionstherapie. 15(1), 9-10. https://doi.org/10.1159/000222248