Journalartikel

Soil-pH dynamics after incorporation of fresh and oven-dried plant shoot materials of faba bean and wheat


AutorenlisteYan, F; Hütsch, BW; Schubert, S

Jahr der Veröffentlichung2006

Seiten506-508

ZeitschriftJournal of Plant Nutrition and Soil Science

Bandnummer169

Heftnummer4

ISSN1436-8730

Open Access StatusBronze

DOI Linkhttps://doi.org/10.1002/jpln.200520567

VerlagWiley-VCH Verlag



Autoren/Herausgeber




Zitierstile

Harvard-ZitierstilYan, F., Hütsch, B. and Schubert, S. (2006) Soil-pH dynamics after incorporation of fresh and oven-dried plant shoot materials of faba bean and wheat, Journal of Plant Nutrition and Soil Science = Zeitschrift für Pflanzenernährung und Bodenkunde, 169(4), pp. 506-508. https://doi.org/10.1002/jpln.200520567

APA-ZitierstilYan, F., Hütsch, B., & Schubert, S. (2006). Soil-pH dynamics after incorporation of fresh and oven-dried plant shoot materials of faba bean and wheat. Journal of Plant Nutrition and Soil Science = Zeitschrift für Pflanzenernährung und Bodenkunde. 169(4), 506-508. https://doi.org/10.1002/jpln.200520567



Nachhaltigkeitsbezüge


Zuletzt aktualisiert 2025-10-06 um 09:38