Journalartikel
Autorenliste: Yan, F; Hütsch, BW; Schubert, S
Jahr der Veröffentlichung: 2006
Seiten: 506-508
Zeitschrift: Journal of Plant Nutrition and Soil Science
Bandnummer: 169
Heftnummer: 4
ISSN: 1436-8730
Open Access Status: Bronze
DOI Link: https://doi.org/10.1002/jpln.200520567
Verlag: Wiley-VCH Verlag
Zitierstile
Harvard-Zitierstil: Yan, F., Hütsch, B. and Schubert, S. (2006) Soil-pH dynamics after incorporation of fresh and oven-dried plant shoot materials of faba bean and wheat, Journal of Plant Nutrition and Soil Science = Zeitschrift für Pflanzenernährung und Bodenkunde, 169(4), pp. 506-508. https://doi.org/10.1002/jpln.200520567
APA-Zitierstil: Yan, F., Hütsch, B., & Schubert, S. (2006). Soil-pH dynamics after incorporation of fresh and oven-dried plant shoot materials of faba bean and wheat. Journal of Plant Nutrition and Soil Science = Zeitschrift für Pflanzenernährung und Bodenkunde. 169(4), 506-508. https://doi.org/10.1002/jpln.200520567