Journalartikel
Analysis of water-soluble food dyes
Autorenliste: Morlock, G; Oellig, C
Jahr der Veröffentlichung: 2009
Seiten: 5-9
Zeitschrift: CAMAG bibliography service
Bandnummer: 103
Verlag: CAMAG Chemie-Erzeugnisse & Adsorptionstechnik AG
Zitierstile
Harvard-Zitierstil: Morlock, G. and Oellig, C. (2009) Analysis of water-soluble food dyes, CAMAG bibliography service, 103, pp. 5-9. https://www.uni-giessen.de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/pdfs/CBS103%20September%20E%205-7%2C%209.pdf
APA-Zitierstil: Morlock, G., & Oellig, C. (2009). Analysis of water-soluble food dyes. CAMAG bibliography service. 103, 5-9. https://www.uni-giessen.de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/pdfs/CBS103%20September%20E%205-7%2C%209.pdf