Journalartikel
Autorenliste: Morlock, G; Schwack, W
Jahr der Veröffentlichung: 2006
Seiten: 11-13
Zeitschrift: CAMAG bibliography service
Bandnummer: 96
Verlag: CAMAG Chemie-Erzeugnisse & Adsorptionstechnik AG
Zitierstile
Harvard-Zitierstil: Morlock, G. and Schwack, W. (2006) Quantification of ITX in food by HPTLC/FLD coupled with ESI-MS and DART-MS, CAMAG bibliography service, 96, pp. 11-13. https://www.uni-giessen.de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/pdfs/CBS96%20March%202006%20E.pdf
APA-Zitierstil: Morlock, G., & Schwack, W. (2006). Quantification of ITX in food by HPTLC/FLD coupled with ESI-MS and DART-MS. CAMAG bibliography service. 96, 11-13. https://www.uni-giessen.de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/pdfs/CBS96%20March%202006%20E.pdf