Journalartikel

HPLC-MS or simply HPTLC for analysis of sucralose in water


AutorenlisteMorlock, G; Schuele, L; Grashorn, S

Jahr der Veröffentlichung2011

Seiten5-9

ZeitschriftCAMAG bibliography service

Bandnummer106

URLhttps://www.uni-giessen.de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/Publications/CBS106E.pdf

VerlagCAMAG Chemie-Erzeugnisse & Adsorptionstechnik AG



Zitierstile

Harvard-ZitierstilMorlock, G., Schuele, L. and Grashorn, S. (2011) HPLC-MS or simply HPTLC for analysis of sucralose in water, CAMAG bibliography service, 106, pp. 5-9. https://www.uni-giessen.de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/Publications/CBS106E.pdf

APA-ZitierstilMorlock, G., Schuele, L., & Grashorn, S. (2011). HPLC-MS or simply HPTLC for analysis of sucralose in water. CAMAG bibliography service. 106, 5-9. https://www.uni-giessen.de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/Publications/CBS106E.pdf


Zuletzt aktualisiert 2025-21-05 um 16:04