Meeting Abstract

The effect of increasing concentrations of dietary oleic acid on the concentrations of linoleic acid in pig carcass


Authors listEder, K.; Nonn, H.; Kluge, H.

Appeared inGesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts) und Workshop-Beiträge der 55. Tagung

Editor listBreves, Gerhard

Publication year2001

Pages99-99

ISBN978-3-7690-4094-4

Conference55. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie

Title of seriesProceedings of the Society of Nutrition Physiology

Number in series10



Citation Styles

Harvard Citation styleEder, K., Nonn, H. and Kluge, H. (2001) The effect of increasing concentrations of dietary oleic acid on the concentrations of linoleic acid in pig carcass, in Breves, G. (ed.) Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts) und Workshop-Beiträge der 55. Tagung. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 99

APA Citation styleEder, K., Nonn, H., & Kluge, H. (2001). The effect of increasing concentrations of dietary oleic acid on the concentrations of linoleic acid in pig carcass. In Breves, G. (Ed.), Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts) und Workshop-Beiträge der 55. Tagung. (pp. 99). DLG-Verlag.


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