Meeting Abstract

The effect of dietary conjugated linoleic acids on the metabolism of α-linolenic acid and the formation of eicosanoids in rats


Authors listEder, K.; Slomma, N.; Becker, K.

Appeared inGesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferate (Reviews) und Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts) der 58. Tagung

Editor listStaudacher, Walter

Publication year2004

Pages68-68

Conference58. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie

Title of seriesProceedings of the Society of Nutrition Physiology

Number in series13



Citation Styles

Harvard Citation styleEder, K., Slomma, N. and Becker, K. (2004) The effect of dietary conjugated linoleic acids on the metabolism of α-linolenic acid and the formation of eicosanoids in rats, in Staudacher, W. (ed.) Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferate (Reviews) und Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts) der 58. Tagung. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 68

APA Citation styleEder, K., Slomma, N., & Becker, K. (2004). The effect of dietary conjugated linoleic acids on the metabolism of α-linolenic acid and the formation of eicosanoids in rats. In Staudacher, W. (Ed.), Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferate (Reviews) und Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts) der 58. Tagung. (pp. 68). DLG-Verlag.


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