Meeting Abstract
Authors list: Eder, K.; Slomma, N.; Becker, K.
Appeared in: Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferate (Reviews) und Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts) der 58. Tagung
Editor list: Staudacher, Walter
Publication year: 2004
Pages: 68-68
Conference: 58. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie
Title of series: Proceedings of the Society of Nutrition Physiology
Number in series: 13
Citation Styles
Harvard Citation style: Eder, K., Slomma, N. and Becker, K. (2004) The effect of dietary conjugated linoleic acids on the metabolism of α-linolenic acid and the formation of eicosanoids in rats, in Staudacher, W. (ed.) Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferate (Reviews) und Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts) der 58. Tagung. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 68
APA Citation style: Eder, K., Slomma, N., & Becker, K. (2004). The effect of dietary conjugated linoleic acids on the metabolism of α-linolenic acid and the formation of eicosanoids in rats. In Staudacher, W. (Ed.), Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferate (Reviews) und Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts) der 58. Tagung. (pp. 68). DLG-Verlag.