Meeting Abstract

Concentrations of cholesterol oxidation products in raw, heated and frozen-stored breast and thigh muscle of broilers fed diets with various fats and vitamin E concentrations


Authors listBrandsch, C.; Grünthal, G.; Kluge, H.; Hirche, F.; Eder, K.

Appeared inGesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts), Workshop-Beiträge, Mitteilungen des Ausschusses für Bedarfsnormen der 59. Tagung

Editor listMartens, Holger

Publication year2005

Pages111-111

ISBN3-7690-4098-8

Conference59. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie

Title of seriesProceedings of the Society of Nutrition Physiology

Number in series14



Citation Styles

Harvard Citation styleBrandsch, C., Grünthal, G., Kluge, H., Hirche, F. and Eder, K. (2005) Concentrations of cholesterol oxidation products in raw, heated and frozen-stored breast and thigh muscle of broilers fed diets with various fats and vitamin E concentrations, in Martens, H. (ed.) Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts), Workshop-Beiträge, Mitteilungen des Ausschusses für Bedarfsnormen der 59. Tagung. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 111

APA Citation styleBrandsch, C., Grünthal, G., Kluge, H., Hirche, F., & Eder, K. (2005). Concentrations of cholesterol oxidation products in raw, heated and frozen-stored breast and thigh muscle of broilers fed diets with various fats and vitamin E concentrations. In Martens, H. (Ed.), Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts), Workshop-Beiträge, Mitteilungen des Ausschusses für Bedarfsnormen der 59. Tagung. (pp. 111). DLG-Verlag.


Last updated on 2025-21-05 at 16:06