Meeting Abstract
Authors list: Kluge, H.; Brandsch, C.; Grünthal, G.; Hirche, F.; Eder, K.
Appeared in: Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts), Workshop-Beiträge, Mitteilungen des Ausschusses für Bedarfsnormen der 59. Tagung
Editor list: Martens, Holger
Publication year: 2005
Pages: 112-112
ISBN: 3-7690-4098-8
Conference: 59. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie
Title of series: Proceedings of the Society of Nutrition Physiology
Number in series: 14
Citation Styles
Harvard Citation style: Kluge, H., Brandsch, C., Grünthal, G., Hirche, F. and Eder, K. (2005) The effect of dietary fat (palm oil vs. soybean oil) and dietary vitamin E concentrations on concentrations of cholesterol oxidation products in meat of pigs, in Martens, H. (ed.) Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts), Workshop-Beiträge, Mitteilungen des Ausschusses für Bedarfsnormen der 59. Tagung. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 112
APA Citation style: Kluge, H., Brandsch, C., Grünthal, G., Hirche, F., & Eder, K. (2005). The effect of dietary fat (palm oil vs. soybean oil) and dietary vitamin E concentrations on concentrations of cholesterol oxidation products in meat of pigs. In Martens, H. (Ed.), Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts), Workshop-Beiträge, Mitteilungen des Ausschusses für Bedarfsnormen der 59. Tagung. (pp. 112). DLG-Verlag.