Meeting Abstract

The effect of dietary fat (palm oil vs. soybean oil) and dietary vitamin E concentrations on concentrations of cholesterol oxidation products in meat of pigs


Authors listKluge, H.; Brandsch, C.; Grünthal, G.; Hirche, F.; Eder, K.

Appeared inGesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts), Workshop-Beiträge, Mitteilungen des Ausschusses für Bedarfsnormen der 59. Tagung

Editor listMartens, Holger

Publication year2005

Pages112-112

ISBN3-7690-4098-8

Conference59. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie

Title of seriesProceedings of the Society of Nutrition Physiology

Number in series14



Citation Styles

Harvard Citation styleKluge, H., Brandsch, C., Grünthal, G., Hirche, F. and Eder, K. (2005) The effect of dietary fat (palm oil vs. soybean oil) and dietary vitamin E concentrations on concentrations of cholesterol oxidation products in meat of pigs, in Martens, H. (ed.) Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts), Workshop-Beiträge, Mitteilungen des Ausschusses für Bedarfsnormen der 59. Tagung. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 112

APA Citation styleKluge, H., Brandsch, C., Grünthal, G., Hirche, F., & Eder, K. (2005). The effect of dietary fat (palm oil vs. soybean oil) and dietary vitamin E concentrations on concentrations of cholesterol oxidation products in meat of pigs. In Martens, H. (Ed.), Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts), Workshop-Beiträge, Mitteilungen des Ausschusses für Bedarfsnormen der 59. Tagung. (pp. 112). DLG-Verlag.


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