Meeting Abstract

Concentrations of lipids in broiler chicks´ tissues fed low protein diets supplemented with CLA or an a-glucosidase inhibitor


Authors listPaulicks, B.R.; Aletor, V.A.; Eder, K.; Roth, F.X.; Roth-Maier, D.A.

Appeared inGesellschaft für Ernährungsphysiologie: 57. Tagung, Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts), Mitteilungen des Ausschusses für Bedarfsnormen

Editor listBreves, Gerhard

Publication year2003

Pages74-74

ISBN978-3-7690-4096-8

Conference57. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie

Title of seriesProceedings of the Society of Nutrition Physiology

Number in series12



Citation Styles

Harvard Citation stylePaulicks, B., Aletor, V., Eder, K., Roth, F. and Roth-Maier, D. (2003) Concentrations of lipids in broiler chicks´ tissues fed low protein diets supplemented with CLA or an a-glucosidase inhibitor, in Breves, G. (ed.) Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: 57. Tagung, Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts), Mitteilungen des Ausschusses für Bedarfsnormen. Frankfurt a.M.: DLG-Verlag. p. 74

APA Citation stylePaulicks, B., Aletor, V., Eder, K., Roth, F., & Roth-Maier, D. (2003). Concentrations of lipids in broiler chicks´ tissues fed low protein diets supplemented with CLA or an a-glucosidase inhibitor. In Breves, G. (Ed.), Gesellschaft für Ernährungsphysiologie: 57. Tagung, Übersichtsreferat (Review), Kurzfassungen der Originalmitteilungen (Abstracts), Mitteilungen des Ausschusses für Bedarfsnormen. (pp. 74). DLG-Verlag.


Last updated on 2025-21-05 at 16:06