Meeting Abstract

Influence of dietary proteins on lipid concentrations in plasma and liver of weaning rats


Authors listShukla, A.; Brandsch, C.; Eder, K.

Appeared inAbstracts zum 41. Wissenschaftlichen Kongreß, Deutsche Gesellschaft für Ernährung

Publication year2004

Pages39-39

ISBN3-88749-174-2

Conference41. Wissenschaftlicher Kongreß der Deutschen Gesellschaft für Ernährung

Title of seriesProceedings of the German Nutrition Society

Number in series6



Citation Styles

Harvard Citation styleShukla, A., Brandsch, C. and Eder, K. (2004) Influence of dietary proteins on lipid concentrations in plasma and liver of weaning rats, in Abstracts zum 41. Wissenschaftlichen Kongreß, Deutsche Gesellschaft für Ernährung. Frankfurt a.M.: DGE. p. 39

APA Citation styleShukla, A., Brandsch, C., & Eder, K. (2004). Influence of dietary proteins on lipid concentrations in plasma and liver of weaning rats. In Abstracts zum 41. Wissenschaftlichen Kongreß, Deutsche Gesellschaft für Ernährung. (pp. 39). DGE.


Last updated on 2025-21-05 at 16:06