Journalartikel

Effects of dietary polyphenols on inflammatory processes, nutrient digestibility, and microbiota in the intestine of piglets


AutorenlisteFiesel, A.; Gessner, D.K.; Eckel, B.; Eder, K.

Jahr der Veröffentlichung2014

Seiten418-418

ZeitschriftJournal of Animal Science

Bandnummer92

HeftnummerE-Suppl. 2

VerlagOxford University Press



Autoren/Herausgeber




Zitierstile

Harvard-ZitierstilFiesel, A., Gessner, D., Eckel, B. and Eder, K. (2014) Effects of dietary polyphenols on inflammatory processes, nutrient digestibility, and microbiota in the intestine of piglets, Journal of Animal Science, 92(E-Suppl. 2), p. 418

APA-ZitierstilFiesel, A., Gessner, D., Eckel, B., & Eder, K. (2014). Effects of dietary polyphenols on inflammatory processes, nutrient digestibility, and microbiota in the intestine of piglets. Journal of Animal Science. 92(E-Suppl. 2), 418.


Zuletzt aktualisiert 2025-21-05 um 16:06