Conference paper

Effects of a natural plant antioxidant premixture on milk yield, antioxidative status and selected blood parameters


Authors listWinkler, A.; Dusel, G.; Koch, C.; Rombach, F.-J.; Gessner, D.K.; Most, E.; Eder, K.

Appeared inGlobale Rohstoffe - lokale Lebensmittel: Zielkonflikte für die Tierernährung? Tagungsband

Editor listSchwarz, C.; Kraft, M.

Publication year2015

Pages114-117

URLhttps://boku.ac.at/fileadmin/data/H03000/H97000/H97600/Symptagungsbaende/BOKU_Symposium_2015.pdf

Conference14. BOKU-Symposium Tierernährung



Citation Styles

Harvard Citation styleWinkler, A., Dusel, G., Koch, C., Rombach, F., Gessner, D., Most, E., et al. (2015) Effects of a natural plant antioxidant premixture on milk yield, antioxidative status and selected blood parameters, in Schwarz, C. and Kraft, M. (eds.) Globale Rohstoffe - lokale Lebensmittel: Zielkonflikte für die Tierernährung? Tagungsband. Wien: Institut für Tierernährung, Tierische Lebensmittel und Ernährungsphysiologie. pp. 114-117. https://boku.ac.at/fileadmin/data/H03000/H97000/H97600/Symptagungsbaende/BOKU_Symposium_2015.pdf

APA Citation styleWinkler, A., Dusel, G., Koch, C., Rombach, F., Gessner, D., Most, E., & Eder, K. (2015). Effects of a natural plant antioxidant premixture on milk yield, antioxidative status and selected blood parameters. In Schwarz, C., & Kraft, M. (Eds.), Globale Rohstoffe - lokale Lebensmittel: Zielkonflikte für die Tierernährung? Tagungsband. (pp. 114-117). Institut für Tierernährung, Tierische Lebensmittel und Ernährungsphysiologie. https://boku.ac.at/fileadmin/data/H03000/H97000/H97600/Symptagungsbaende/BOKU_Symposium_2015.pdf


Last updated on 2025-21-05 at 16:06