Journal article
Book review of C. Reilly (Hrsg.): Selenium in Food and Health. Heidelberg: Springer 2006, 2nd Ed.
Authors list: Eder, K.
Publication year: 2007
Pages: 191-191
Journal: Ernährung - Wissenschaft und Praxis
Volume number: 1
Issue number: 4
DOI Link: https://doi.org/10.1007/s12082-007-0045-z
Publisher: Springer Verlag (Germany)
Citation Styles
Harvard Citation style: Eder, K. (2007) Book review of C. Reilly (Hrsg.): Selenium in Food and Health. Heidelberg: Springer 2006, 2nd Ed., Ernährung - Wissenschaft und Praxis, 1(4), p. 191. https://doi.org/10.1007/s12082-007-0045-z
APA Citation style: Eder, K. (2007). Book review of C. Reilly (Hrsg.): Selenium in Food and Health. Heidelberg: Springer 2006, 2nd Ed.. Ernährung - Wissenschaft und Praxis. 1(4), 191. https://doi.org/10.1007/s12082-007-0045-z