Journal article

Book review of C. Reilly (Hrsg.): Selenium in Food and Health. Heidelberg: Springer 2006, 2nd Ed.


Authors listEder, K.

Publication year2007

Pages191-191

JournalErnährung - Wissenschaft und Praxis

Volume number1

Issue number4

DOI Linkhttps://doi.org/10.1007/s12082-007-0045-z

PublisherSpringer Verlag (Germany)



Citation Styles

Harvard Citation styleEder, K. (2007) Book review of C. Reilly (Hrsg.): Selenium in Food and Health. Heidelberg: Springer 2006, 2nd Ed., Ernährung - Wissenschaft und Praxis, 1(4), p. 191. https://doi.org/10.1007/s12082-007-0045-z

APA Citation styleEder, K. (2007). Book review of C. Reilly (Hrsg.): Selenium in Food and Health. Heidelberg: Springer 2006, 2nd Ed.. Ernährung - Wissenschaft und Praxis. 1(4), 191. https://doi.org/10.1007/s12082-007-0045-z


Last updated on 2025-21-05 at 16:35