Conference poster
Authors list: Yalman, S.; Trapp, T.; Fraatz, M.A.; Zorn, H.
Publication year: 2021
Pages: S093-S093
Journal: Lebensmittelchemie
Volume number: 75
Issue number: S2
DOI Link: https://doi.org/10.1002/lemi.202158094
Conference: 49. Deutscher Lebenmittelchemikertag
Publisher: Wiley
Citation Styles
Harvard Citation style: Yalman, S., Trapp, T., Fraatz, M. and Zorn, H. (2021) Biotechnologische Produktion von Fleischaromen in Submerskulturen von Laetiporus sp. [Poster], Lebensmittelchemie, 75(S2), p. S093. https://doi.org/10.1002/lemi.202158094
APA Citation style: Yalman, S., Trapp, T., Fraatz, M., & Zorn, H. (2021). Biotechnologische Produktion von Fleischaromen in Submerskulturen von Laetiporus sp.. Lebensmittelchemie. 75(S2), S093. https://doi.org/10.1002/lemi.202158094