Meeting Abstract

Future Proteins: Fermentation von Nebenströmen durch Basidiomyceten


Authors listHappel, K; Zorn, H

Publication year2022

PagesS256-S256

JournalLebensmittelchemie

Volume number76

Issue numberS2

DOI Linkhttps://doi.org/10.1002/lemi.202259206

Conference50. Deutscher Lebensmittelchemikertag

PublisherWiley



Authors/Editors




Citation Styles

Harvard Citation styleHappel, K. and Zorn, H. (2022) Future Proteins: Fermentation von Nebenströmen durch Basidiomyceten, Lebensmittelchemie, 76(S2), p. S256. https://doi.org/10.1002/lemi.202259206

APA Citation styleHappel, K., & Zorn, H. (2022). Future Proteins: Fermentation von Nebenströmen durch Basidiomyceten. Lebensmittelchemie. 76(S2), S256. https://doi.org/10.1002/lemi.202259206


Last updated on 2025-21-05 at 16:10