Journalartikel

Bioflavour 2022 - Biotechnology of Flavours, Fragrances, and Functional Ingredients


Autorenlistevon Wallbrunn, C; Buchhaupt, M; Zorn, H

Jahr der Veröffentlichung2023

Seiten14947-14950

ZeitschriftJournal of Agricultural and Food Chemistry

Bandnummer71

Heftnummer41

ISSN0021-8561

DOI Linkhttps://doi.org/10.1021/acs.jafc.3c05831

VerlagAmerican Chemical Society



Autoren/Herausgeber




Zitierstile

Harvard-Zitierstilvon Wallbrunn, C., Buchhaupt, M. and Zorn, H. (2023) Bioflavour 2022 - Biotechnology of Flavours, Fragrances, and Functional Ingredients, Journal of Agricultural and Food Chemistry, 71(41), pp. 14947-14950. https://doi.org/10.1021/acs.jafc.3c05831

APA-Zitierstilvon Wallbrunn, C., Buchhaupt, M., & Zorn, H. (2023). Bioflavour 2022 - Biotechnology of Flavours, Fragrances, and Functional Ingredients. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 71(41), 14947-14950. https://doi.org/10.1021/acs.jafc.3c05831



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Zuletzt aktualisiert 2025-21-05 um 17:07