Journal article

Schadstoffe besser erkennen in komplexen Proben


Authors listMorlock, G.

Publication year2022

Pages20-23

JournalFood-Lab

Volume number2022

Issue number3

URLhttps://www.uni-giessen.de/de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/pdfs/schadstoffe

Publishermcongressconsult



Citation Styles

Harvard Citation styleMorlock, G. (2022) Schadstoffe besser erkennen in komplexen Proben, Food-Lab, 2022(3), pp. 20-23. https://www.uni-giessen.de/de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/pdfs/schadstoffe

APA Citation styleMorlock, G. (2022). Schadstoffe besser erkennen in komplexen Proben. Food-Lab. 2022(3), 20-23. https://www.uni-giessen.de/de/fbz/fb09/institute/ernaehrungswissenschaft/prof/lmw/pdfs/schadstoffe


Last updated on 2025-21-05 at 17:09