Professur für Ernährung in Prävention und Therapie
Präsidium der Justus-Liebig-Universität Gießen » Fachbereiche » Fachbereich 09 - Agrarwissenschaften, Ökotrophologie und Umweltmanagement » Dekanat Fachbereich 09 - Agrarwissenschaften, Ökotrophologie und Umweltmanagement » Institut für Ernährungswissenschaft
Organisationstyp: Professur
Publikationen
- Effects of antidepressants on the brain/plasma distribution of corticosterone
Weber, CC; Eckert, GP; Müller, WE - Heterologously expressed GLT-1 associates in similar to 200-nm protein-lipid islands
Raunser, S; Haase, W; Franke, C; et al. - Mass spectral characterization of phloroglucinol derivatives hyperforin and adhyperforin
Sleno, L; Daneshfar, R; Eckert, GP; et al. - Plant Foods and Brain Aging: A Critical Appraisal
Schaffer, S; Eckert, GP; Schmit-Schillig, S; et al. - Antioxidant properties of Mediterranean food plant extracts: geographical differences
Schaffer, S; Schmitt-Schillig, S; Müller, WE; et al. - Chronic administration of statins alters multiple gene expression patterns in mouse cerebral cortexJohnson-Anuna, LN; Eckert, GP; Keller, JH; et al.